Beste thuistrainingsprogramma om spieren op te bouwen

Beste thuistrainingsprogramma om spieren op te bouwen
Hier is een lichaamsgewichttraining waarvoor alleen een tafel, een stoel en een optrekstang nodig zijn. Om vooruitgang te boeken, voegt u herhalingen toe totdat u de bovenkant van uw doelherhalingsbereik bereikt (20 herhalingen voor de meeste oefeningen), en zodra u dit voor alle 3 de sets kunt doen, gaat u verder door sets toe te voegen.

Thuistrainingsprogramma om spieren op te bouwen
Grote schreeuw naar Michael Mathews voor deze training. Hij is een fitness- en voedingsdeskundige en de auteur van Muscle for Life: Get Lean, Strong, and Healthy at Any Age. Bekijk het zeker eens!

Om aan de slag te gaan met zijn thuistrainingsprogramma om spieren op te bouwen, moet u zich concentreren op spiercontractie en rustperiodes. Rust 1 tot 2 minuten tussen elke oefening en voltooi alle sets voor één oefening voordat je verder gaat met de volgende.

Pull-up of Chin-up
Sets & herhalingen:
3 sets van zoveel mogelijk herhalingen

Hoe:
Om de pull-up te doen, ga je in de hierboven getoonde startpositie staan, met je handpalmen van je af gericht en ongeveer op schouderbreedte uit elkaar en je armen gestrekt. Zonder met uw voeten of knieën te zwaaien, trekt u uw lichaam omhoog totdat uw kin boven uw handen komt, laat u dan zakken en keert terug naar de beginpositie.

Om de chin-up te doen, voer je de oefening op dezelfde manier uit, behalve met je handpalmen naar je toe gericht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *